onsdag 5 april 2017

Aktier

Jag är 9 år. Jag går i fruängens skola.Min pappa är  spara klokt. Jag vill bli bättre på aktier. Min pappa har lärt mig om utdelning. Därför vill jag hålla  på med aktier.  Jag har 94 228 kr.

5 kommentarer:

  1. Hur roligt som helst.

    Ska bli fantastiskt att följa din resa :) Du är född med lyckan att få börja riktigt riktigt tidigt. Var stolt över din far.

    mvh
    www.kronantillmiljonen.se

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Jag vill blogga för att folk ska se mina aktier.Min pappa lär mig om aktier så jag lär mig sen så skriver jag.

    SvaraRadera
  3. Hejsan Klokadottern!

    Snålgrisarna kommer med stor spänning följa din resa här på bloggen, och hoppas att min egen dotter också får intresse för aktier, utdelningar och ekonomi i allmänhet. Det har man stor nytta av i vuxenvärlden, då skolan tyvärr anser att det är viktigare att kunna virka och sy :=)

    En fråga: Finns det någon kompis i din klass eller som du umgås med som delar detta intresse? När jag gick i skolan var aktier något som någon enstaka sysslade med på högstadiet. Själv fick jag inget som helst intresse för aktier förrän runt 20-års åldern. Snål har jag dock varit hela livet, hehe.

    Lycka till med ditt aktiesparande och med bloggskrivandet!

    /Snålgrisarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. hej snålgrisarna
      nej det är ingen i min klass som gillar det. jag blev intresserad för pappa alltid pratar om det.

      Radera
  4. Jättekul! Och grattis till att du har en så klok pappa! När jag tänker på hur ränta-på-ränta kommer att påverka dig blir jag så glad.

    Ha det bäst!

    /H

    SvaraRadera